DEELNAME AAN MOSLIM LIFESTYLE EXPO


Moslim Lifestyle Expo is een ontmoetingsplek voor een totale beleving voor de Nederlandse Moslims en andere geïnteresseerden in de Moslim cultuur. De Expo is een combinatie van shoppen, overheerlijk eten, seminars en conferenties bijwonen, nieuwe trends spotten, entertainment en workshops bijwonen.

Nederland telt bijna 1 000.000 Moslims, Omdat deze groep ook zeker interessant is voor uw bedrijf kunnen wij veel betekenen voor u als het gaat om het in contact komen met deze doelgroep.

Wij willen de verschillende bedrijven en organisaties graag de mogelijkheid bieden om zich te kunnen binden aan dit geweldige evenement middels deelname. Dit evenement biedt u niet alleen een ingang tot goede een op een communicatie maar ook de perfecte exposure om uw bedrijf te profileren aan deze doelgroep. U krijgt de gelegenheid om producten te presenteren en te verkopen tijdens ons evenement.

Dit is dan ook een unieke kans voor bedrijven om kennis te maken met nieuwe potentiële klanten. Moslim Lifestyle Expo is een platform voor nieuwe markten en kansen. Potentiële klanten zullen uw betrokkenheid in hun cultuur en herkomst waarderen en zich meer verbonden voelen met uw bedrijf dan met uw concurrent.

Een unieke mogelijkheid om uw bedrijf en/of uw product direct te tonen aan deze potentiële klanten, want de bezoekers komen niet alleen uit uw buurt maar uit heel Nederland en omringende landen.

Bent u een bedrijf die actief is in Fashion, Beauty, Interieur of andere Halal producten of een product/dienst waarvan u denkt dat het past in Moslim Lifestyle Expo? Dan nodigen we u van harte uit om deel te nemen aan dit prachtige evenement.


Er is geen completer platform waar u een beter inzicht krijgt van het consumentengedrag van de moslims dan op de Moslim Lifestyle Expo. Deelnemen aan Moslim Lifestyle Expo geeft u de mogelijkheid om met duizenden klanten persoonlijk in contact te komen. Wat brengt de klanten naar uw stand, waarom kopen zij juist uw product of waarom niet? Wat vinden zij van uw product? Onderzoek of ga in gesprek en profiteer, ook nog nadat de beurs voorbij is, van deze waardevolle informatie die u ter plekke kan ontdekken.


Laat onze bezoekers kennis maken met uw nieuwste producten. De bezoekers komen om zich te oriënteren op nieuwe producten en diensten,. Ze willen proeven, proberen, ervaren en inspiratie op te doen. Dit is dé kans om uw product in de spotlight te zetten.

Feiten & Cijfers

  • 20 De mondiale halalindustrie is groot en groeit jaarlijks met 10-20%.
  • 600000000 De halalvoedingsindustrie is €600 miljard waard; ongeveer 15% van de totale mondiale voedingsindustrie
  • 70000000000 In Europa werd vorig jaar ca. €70 miljard uitgegeven aan halalproducten.
  • 13000000000 Halalcosmetica groeit erg snel, de sector is naar schatting €13 miljard waard; een kleine 4% van de mondiale cosmeticamarkt.
  • 34000000000 Van de wereldwijde halalsector neemt de farmacie-industrie met €34 miljard ruim een kwart voor rekening (27%).
  • 2500000000000 De lifestylesector is naar verwachting in 2018 €2,5 biljoen waard.
  • 192000000000 Moslimtoeristen geven steeds meer uit; in 2020 gaan ze zo’n €192 miljard spenderen.
  • 2700000000 De Nederlandse halalmarkt bedroeg volgens een studie van het Belgische ministerie van Landbouw en Visserij ca. €2,7 miljard in 2013.


Exposanten informatie | Word sponsor/partner | Contact

© 2018 MOSLIM LIFESTYLE EXPO. Alle rechten voorbehouden.