MOSLIM LIFESTYLE EXPO
22 & 23 dec. 2018
Beleef, ondek
shop en geniet


Moslim Lifestyle Expo is een ontmoetingsplek voor een totale beleving voor de Nederlandse Moslims en andere geïnteresseerden in de Moslim cultuur. De Expo is een combinatie van shoppen, overheerlijk eten, seminars en conferenties bijwonen, nieuwe trends spotten, entertainment en workshops bijwonen!

Moslim Lifestyle Expo is een tweedaagse oriëntatie op één centrale plek. Een familiale en feestelijke beleving voor iedereen die kennis wil maken met de leefwereld van de moslims in Nederland. Tijdens Moslim Lifestyle Expo worden de bezoekers in volle gezelligheid en vrolijke drukte gastvrij ontvangen met een breed aanbod aan leuke stands die onderverdeeld zijn in verschillende thema’s, o.a. Lifestyle, Arts & Culture, Business & Network, Social & Community en Halal Market. Met een breed scala aan activiteiten voor alle leeftijden o.a.: exposities, gastsprekers, kinderanimaties, bazaar, shoppen, entertainments, fun en workshops.

Tevens is Moslim Lifestyle Expo een ontmoetingsplek voor alle moslims met verschillende achtergronden zodat ze elkaar leren kennen en van elkaar leren . En tevens om moslims en niet-moslims dichter bij elkaar te brengen.

Kom naar Moslim Lifestyle Expo en laat je onderdompelen in een weelderige ontdekkingstocht en geniet van het ruime aanbod van exposanten en workshops, in volle gezelligheid en vrolijke drukte

Bekijk hier onder alle EXPO thema’s

Meer dan een 1000m2 Halal food markt op Moslim Lifestyle Expo, houdt van Marokkaans, Turks of lekker Indonesisch eten of wilt u iets nieuws proberen? Hier vindt u verschillende gerechten uit verschillende werelddelen.

Halal Food Markt is voor iedereen die van halal eten houdt en/of nieuwsgierig is naar wat er allemaal op dit gebied verkrijgbaar is. Hier zullen koks uit verschillende landen hun culinaire specialiteiten presenteren. Authentieke gerechten, geurige oriëntaalse voorgerechten, de geraffineerde dolma's en de gevarieerde tajines. Tijdens de Moslim Lifestyle Expo kan je proeven en proberen!

Alle gerechten op het Halal Food Markt zijn 100% halal.

Er zullen ook kookworkshops worden gegeven en als bezoeker kunt u zich hiervoor aanmelden!

Waan je even in een andere wereld en geniet van de gezelligheid op de Bazaar, Lekker snuffelen bij alle kramen en shop van Marokkaanse kelim kussens tot Turkse lampen, hier waant u zich echt even in Istanbul of Marrakech. Meer dan 100 stands met voordelige authentieke producten.

Het Modest Fashion-gebied van de Moslim Life Style Expo is zeker de plek waar je verdwaalt. Geniet van de laatste trends. Vele mooie Abaya's, Hijaabs, Caftans, Jellaba's, Jilaba’s en andere accessoires sieren de stands van de deelnemers. Alle modetrends zijn aanwezig. Voor zowel de gesluierde en ongesluierde vrouwen die mode en bescheidenheid combineert (hijab, islamitische mode-stijl, avondjurken, lange rokken ). En mannen en kinderen worden ook zeker niet vergeten.

Op Moslim Lifestyle Expo vind je de laatste trends op het gebied van make-up en verzorging. U vindt hier ook informatie over gezond halal eten en gezondheidszorg.

Tijdens Moslim Lifestyle Expo zullen er diverse workshops plaats gaan vinden. Als bezoeker kunt u hiervoor aanmelden. Een complete overzicht vindt u hieronder:

- Diverse kookworkshop
- Voeding & Balans
- Henna
- Beleef de bedevaart
- Opvoeding & Bescherming van het kind
- Workshop kalligrafie
- Workshop tajweed
- Diverse workshops beeldende kunst (voor kinderen)
- Workshop islamitische geometrische patronen (voor kinderen)
- Binnenkort vindt u hier een complete overzicht van alle workshops en de mogelijkheden om hiervoor aan te melden.

Meer informatie volgt snel..

Meer dan 150 standhouders met leuke aanbiedingen die alleen tijdens het evenement gelden. Binnenkort maken wij een lijst van de standhouders bekend.

Tijdens de expo zullen er diverse netwerk bijeenkomsten worden gehouden voor de ondernemers met een focus op netwerken, samenwerken en elkaar versterken.

In een aparte ruimte kan men genieten van een breed aanbod aan gastsprekers, motivational speakers en informatieve lezingen. Alles wordt op een inspirerende manier gebracht.

Een zoektocht naar dat ene boek, hier vindt u een uitgebreid assortiment van Nederlandstalige islamitische boeken over onderwerpen zoals het geloof, leren bidden, kinderen opvoeden etc. Maar ook andere interessante, boeiende, leuke, informatieve of spannende boeken.

Op Moslim Lifestyle Expo verveelt u zich geen één moment. Op het hoofdpodium zal gezorgd worden voor entertainment van het hoogste niveau, diverse anasheed bands, komedianten en nog veel meer. Het programma wordt snel bekend gemaakt.

Veel stichtingen en verenigingen vragen hier aandacht voor hun goede doel en bedenken vaak iets leuks om te verkopen.

Op Moslim Lifestyle Expo zullen er leuke kinderactiviteiten te beleven zijn. Tot 12 jaar is het gratis entree

Hier vindt je alles wat je zoekt om je voor te bereiden op de grote reis naar het Heilige Mekka! De reisbureaus die aanwezig zijn bij Moslim Lifestyle Expo zullen u voorzien van praktisch advies en informatie. Voorheen zochten pelgrims "het goedkope", vandaag is het de kwaliteit die heerst: een goede gids en begeleiding op maat.

.

Help mee met Moslim Liefstyle Expo?

Een groot evenement heeft veel hulp nodig. Wil je met ons meedoen om Moslim Lifestyle Expo een onvergetelijke evenement van te maken?

Moslim Lifestyle Expo roept iedereen op die iets kan betekenen voor dit geweldige evenement aan te melden. Een workshop, een presentatie, een activiteit of gewoon als een vrijwilliger. Voel u vrij om voor te stellen wat u voor ons kan betekenen.

Laten we er met z’n allen een groot evenement van maken!

Meld u aan!
Moslim Life Style Expo vindt plaats in Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen, nabij Schiphol Airport en Amsterdam

Datum

22 & 23 dec. 2018

Openingstijden

Beide dagen: 11.00 – 21.00 uur

Locatie

Expo Haarlemmermeer
Address
Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen
Phone
Mail
contact@moslimlifestyleexpo.nl
Web
https://www.expohaarlemmermeer.nl/


Exposanten informatie | Word sponsor/partner | Contact

© 2018 MOSLIM LIFESTYLE EXPO. Alle rechten voorbehouden.